Hofsnäs Bootcamp – Rain Edition

Nu kör vi!

Dagen D och utlovat väder- Typ skyfall.

Jag har väderapps-knarkar hela veckan och med skräckslagen blick sett att det ska regna cirka 45 mm under dagen. Jag hade börjat fundera på mobila party-tält, våtdräkt till alla deltagare och eventuellt snorkel.

Men fast vädergudarna var lite sura på oss gav de oss lite dispans. Det vräkte inte ner, det regnade helt moderat och under dagen så klarade vi oss ganska bra. Lite pusslande och trångt då vi improviserade med plats för core/rörlighetspasset inomhus men alla höll god min.

Jag måste lyfta gänget som kom och körde! Alltså vilka solstrålar! Då vädret inte var på sitt bästa humör, sken gänget! Det var inga sura miner och massor av kämparglöd.

David, Madde och jag gjorde vårt bästa för att försöka hålla humöret uppe på deltagarna och de krigade! Med vantar som skvätte vatten, blöta knän och regn i kalufsen men de krigade! Lät benen svida, lyfte vikter de för stunden trodde de inte orkade, klafsade i vatten och bara jobbade på, som maskiner!

Jag vill verkligen tacka alla som var med för att ni höll upp energinivån. Det är inte alltid det lättaste när vädret jobbar emot oss men DUDES ni rockade! Tack för att ni stod ut med att vi pressade, ropade och tjoade på er! Ni körde, grisade på och tvekade aldrig. Det är bannemej mej en lyx att få jobba med detta.

Utsikten är magisk trots regn!

Blöta vantar och glada miner!

David och Madde peppar gänget!
Ben och rumpa i fokus!
Humöret är på topp!
Rumpan ❤️ Miniband
Kläder på tork
Ta iiiii!
Teamwork och vilja!
Fina och välfyllda goodiebags!
Starkaste gänget!

Och ett stort tack till våra sponsorer, Vitamin Well, Seger Europe, Röhnisch och Picadelyför fina goodibags!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s