Prova på kallbad

Kyla. Andning. Eld.

Den 14 december bjuder Amanda från Explore Outdoor (Endorfinkliniken) och Samantha (Boråsmassagen) in till ett kallbad där du som nybörjare välkomnas extra mycket. Vi samlas vid Pickesjöns parkering kl 18:00 den 14 december 2021. 

Detta är det perfekta tillfället för dig som har funderat på att testa kallbad och vill ha en trygg gemenskap med att ta första steget i.

Vi kommer gå igenom varför kallbad är positivt för din hälsa, hur du kontrollerar kylan med hjälp av andningen, hur du skapar en egen ”ritual” runt ditt kallbad så det blir både uppiggande och meditativt och går igenom hur du egentligen vill preppa runt omkring så det går smidigt att få på sig kläderna efter badet, samt säkerhetstänk runt omkring.

Innan badet kommer vi tillsammans göra andningsövningar för att komma i rätt sinnestillstånd.

Efter badet värmer vi oss runt en öppen eld och vi bjuder på glögg och fikar. Tillsammans njuter av att vi behärskat kylan och känner endorfinerna i kroppen.

Att ta med dig:

-Badrock / stor handduk

-Badkläder (kan med fördel vara på från början)

-Badtofflor

-Något att stå på, tex mindre handduk

-Varma kläder / kläder efter väder (ta med ett lager extra än vad du tror att du behöver!)

-Mössa och vantar

-Pannlampa / Ficklampa 

-Sittunderlag

När: 18:00-19:30 14 december vid parkeringen vid Pickesjön (den som är närmast regementet).

Kostnad: 150 kr

Ingår: Guidade andningsövningar, guidat kallbad av Amanda och Samantha, tips och trix, värmande brasa, varm glögg och fika.

Vi ser fram emot att få kallbada, elda, dela våra bästa andningsövningar, och fika tillsammans med er! Vi riktar oss främst till dig som är nybörjare men alla är välkomna.

Välkommen att skicka din anmälan till amanda@endorfinkliniken.com. Din plats är bekräftad när du swishat 150 kr till 1236935753. Anmälan är bindande. 

Vi ses 14/12!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s