Fem bra grejer just nu

En riktigt fin höstdag

November är här och det är inte min favorit månad. Det är en mörk transportsträcka för mej, jag räknar bara ner till jul, inte för att jag är en stor julfantast, utan för att då blir det äntligen lite ljusare igen med alla adventsljusstakar och tända ljus. Och så hoppas jag ju alltid på snö…

Men för att peppa till så tänker jag att jag ska fokusera på positiva saker. Så här kommer fem saker som är bra i november.

De kalla baden börja nu

Ja men hallååå, hur härligt!? Jag har längtat så längre efter att vattnet ska bli så där kallt att andningen måste vara med för att få den där lugna men samtidigt uppiggande effekten. Förra året var ju en magisk bad-vinter och jag kan knappt bärga mej till att isen lägger sej på sjön och jag får krypa ner i den lilla vaken. Hoppas jag får många magiska kallbad denna höst och vinter igen.

Bad som detta längtar jag extremt mycket efter
Tjejhelg i Karlstad

Karlstad är en ny stad för mej. Jag har inte varit där förut och det ska bli roligt att då upptäcka en ny stad tillsammans med min fina vän Sara. Vi tänkte att vi skulle ta oss en tjejhelg och bara hänga, mysa, snacka en massa och äta god mat. Kanske så att jag planerat lite pyssel men vi får se.

Lerins museum känns som jag vill besöka. Men vad får vi inte missa? Kul utflyktsmål eller bra restaurang? Har du något bra tips i Karlstad?

Tända ljus

Ja, jag vet! Det är lite klyschigt men visst är det ändå mysigt att fylla kvällen med levande ljus? Det är väl ändå det positiva med mörkret? Och att dricka morgonkaffet med levande ljus. Lite som att tjuvstarta advent.

Kaffe utomhus

Det är ju alltid bra! Finns nog aldrig något dåligt tillfälle. Men nu när det börjar bli lite kallare ute är det extra mysigt att ta med en termos med hett, rykande kaffe, en filt och en tjock tröja och sätta sej på något fint ställe och bara mysa. Förutsatt att det inte ösregnat såklart. Då vill jag iallafall ha tak över huvudet.

Det är fint att dricka kaffe ute även om solen inte skiner.
Stickade tröjor

Behöver jag säga nått mer?

Jag älskar stickade tröjor!!! Och nu får jag frossa i dem! Hur mysigt som helst. Det är lite som att vara i en varm kram. Och gärna en färgglad sådan kram. Beställde just hem en lång rosa dröm från Cubus som jag hoppas kommer snart. Tänker bo i den under hösten.

Denna fina tröjan längtar jag efter nu. Den kommer från Cubus

Vad har du för bra grejer att fokusera på i november?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s