Corona och kycklingar

Förlåt, jag har verkligen, verkligen varit dålig på att uppdatera här men Corona och livet kom emellan. Plötsligt är upp ner och ner upp. Man trampar vatten och vet inte hur länge näsan kan vara över vattenytan.

Livet har verkligen förändrats och vi försöker hantera situationen på bästa sätt. Att vara egenföretagare med ett litet företag som är helt beroende av att människor kommer till mej är inte helt lätt just nu. Jag har lagt så mycket energi på att försöka klura ut en lösning på ett problem som inte går att lösa och det gör mej vansinnigt frustrerad, ledsen och får mej att känna mej maktlös. Jag är typen som kavlar upp ärmarna och jobbar hårdare. Försöker se rationellt på problem om lösa dem praktiskt. Men nu går det inte. Jag kan inte trolla bort detta. Det har gjort att de senaste veckorna har jag pendlar mellan jävlar anamma och hopplös förtvivlan. Jag som sällan gråter har gjort åt tre års förbrukningar av tårar på bara några veckor.

Nu har jag ( om än kanske bara tillfälligt) landat. Jag får ta det med ro. Blunda, andas djupt och försöka ha tilltro till processen. Allt är som det ska! Hakuna matata.

Jag vet att jag och blondinen kommer att klara oss. Jag har mat på bordet, tak över huvudet, en säng att sova i och en famn att krypa upp i. En blondin som ger mej choklad och vin när jag krisar. Och så är våren här! Med det kommer solen, fågelkvitter, tussilago och doften av koskit. Och mitt jobb, är faktiskt bara ett jobb! Visserligen ett jag älskar, slitit hårt för och kämpat för. Och har jag gjort det förr, kan jag göra det igen!

Och nu, nu är det påsklov. Så nu får det där jädra Corona lov att ta en paus från mitt liv. Nu vänder jag näsan mot solen. Gräver ner mina fingrar i jorden, fyller mitt liv med färg och form och kommer bara att göra saker jag blir glad och lycklig av! På tisdag knackar verkligheten på igen. Med det är på tisdag, det är en evighet dit!

Glad påsk! Hoppas du får en fin helg.

Solen! Skogen!
Ett fantastiskt sätt att fira in påsken. Backar, burpees och bubbel!
Lite påskfika i solen mår man bra av
Jord under naglarna

4 reaktioner till “Corona och kycklingar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s