Våga dröm!

Året var 1997 och jag lyssnade på en föreläsning med Göran Kropp. Lyssnade hur han cyklade till Nepal, klättrade upp för Mount Everest och cyklade hem. Där och då föddes en dröm. Jag vill också resa till Nepal. Jag vill se världens högsta berg. Jag vill få röra mej i Himalaya, träffa sherpas, andas luften, komma närmare himlen.

Nu står jag här. Med ryggsäcken packad, passet i högsta hugg och med det bästa sällskapet jag kan tänka mej! Jag är redo! Redo att ta mej an min dröm, mitt äventyr!

Att äntligen vara på väg till Nepal känns helt overkligt. Det är inte som vilken resa som helst. Det är en upplevelse jag möter med öppet hjärta och med inga förväntningar mer än att få röra mej i sagolik natur. Jag ser fram emot att få leva, känna och bara vara i nuet. Att inte vara online, stressad eller på väg någonstans i tanken. Jag ser med nyfikenhet fram emot att få träffa och se den nepalesiska kulturen, maten, stämningen och att få möta mitt resesällskap.

När Sara ringde mej för strax över ett år sedan och frågade mej om jag ville åka med henne till Nepal via Rosa bussarna hann jag inte ens tänka efter innan jag svarade JA. Så instinktiv och från hjärtat var mitt svar. Ingen tvekan, let’s do this!

Att åka med Rosa Bussarna är ytterligare en dröm som går i uppfyllelse. Förvisso kommer vi inte att åka buss men att få resa med den arrangören känns spännande och jag är otroligt nyfiken på vad mer för folk som är med på resan.

Jag har jobbat som en tok den sista tiden eftersom jag kommer vara borta i två veckor och har även gjort valet att inte studera resrutten allt för mycket. Jag vet att vi kommer till Katmandu och sen ska vidare till Pokhara innan vi ska vandra i bergen. Men jag ser fram emot att möta dagen som ett blankt papper, att inte ha full koll, att få bli överraskad!

Sen är det ju som så att man inte kan åka till Nepal utan att faktiskt se världens högsta berg. Nej, vi ska inte försöka klättra upp för det, och nej, vi ska inte heller gå till basecamp men vi ska flyga dit och se Himmelens Huvud eller Universum Moder som hon också kallas, the Queen, Mount Everest

Så med en av de finaste människor jag vet vid min sida så är jag mer än redo! Nu lever vi livet, landar i nuet, närmar oss himlen och nu rockar vi vårt efterlängtade äventyr!

Och ta mej tusan… man blir ALDRIG för gammal för att drömma ( eller att åka på äventyr). Så dröm, smid planer och längta. Helt plötsligt blir det verklighet!

Jag kan inte önska mej ett bättre sällskap! Min bästa Dude❤️

4 reaktioner till “Våga dröm!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s