Ultra SM och Superhjältar

I lördags avgjordes Ultra SM 100 km och jag är så glad att jag varit en del av den helgen trots att jag själv inte sprungit.

Säger det jag alltid säger, det är något speciellt med ultrabubblan! Det finns en gemenskap och omtanke och generositet i den som man sällan möter någon annan stans. Det hjälps åt, kramas om och peppas.

Min kompis Therese sprang och jag var på plats som hennes support. Det innebär att jag ser till att hon får i sej energi, vätska, peppar och driver på när det behövs. Och som hon sprang! Att slå ett personlig rekord är en sak, men att krossa sitt rekord med 29 minuter är galet bra! Detta trots en fot som gjorde ont, regn som kylde och en bana som var relativt kuperad för distansen. Totalt blev hon femte bästa dam. Superstolt över henne och glad att vi funkar så bra i vårt samarbete.

Det var fler jag känner som sprang. Daniel krigade och slet och kämpade mot mycket under loppet. Köld, stumma ben, problem med att behålla energin och mycket mer men med hjälp av Camilla krigade han på och tog sej runt. Det är fasen superkrafter på det. Att fortsätta springa mil efter mil när det mesta går emot. Hatten av för det! Och att dessutom knipa silverpengen i M40 är grymt bra!

AnnaMaria tickade på som en klocka. Hon träna inför Spartathlon, vilket är ett monsterlopp. Hon hade också lite problem med att det var kallt men var galet stabil i sin tänkta fart.

Heja mina klubbkompisar!!! Och heja mina klubbkompisar som sprang 50 km med bravur med! Lasse Jutemar, vår egen superman. Pär Nyberg, alltid leende.

Utöver dem… herregud för eliten! Det går så rackarns fort! På herrsidan vann Elov Olsson på 6:38:44 på snabba studsiga ben och vår grymma Linus Wirén susade in på en andra plats på 6:44:16 ( med ett nytt PB på 25 minuter)

Lisa Ring sprang in strax under 8 timmar som segrare i damklassen ( 7:58:11) Och tvåan Krisztina Ruscsák var inte långt efter på 8:12:15 med en fin slutspurt.

Frida Södermark gjorde glittrade som vanligt och jag är så imponerad att hon är tillbaka på banan efter sin skada.

Och Joacim Lantz studsade in 50 km på 2:57:51 vilket är löjligt snabbt!

Jag är sjukt imponerad av ALLA som tar sej an distansen 100 km. Det är inte något man gör bara så där. Alla ni är superhjältar!!!

Hela grymma knallegänget
Fokuserad Therese
Daniel krigar på!
Stark som ett tåg är Anna Maria
Glada mat-tanter
Killerface när Linus tar SM silver
Guld Elov!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s