Tjejhelg

Denna helgen har bestått av gamla vänner, nya vänner, musik, dans, skratt och ett och annat glas bubbel.

Visst låter det som ett perfekt recept på en riktigt bra tjejhelg? Lägg till sommarparadiset Tylösand så har du ett vinnande koncept.

Nu förtiden upplever vi nog alla att det är svårt att få ihop tid att umgås med sina vänner så att vi var sex glada tjejer som kunde stråla samman i Halmstad var så fantastiskt roligt. Då vi bor lite utspritt är det inte alltid så lätt att ses och lägg till ett späckat schema… Men nu fick vi till det.

Fredagen bjussade på ett härligt bord fyllt av god plockmat och god champagne innan vi svirade om och åkte in till Halmstad för lite utgång. Jag kommer knappt ihåg när jag var ute och dansade senast men oj vad vi dansade! Hela vägen till kl 3 svängde vi runt på dansgolvet som om vi var 20 igen. ( kommer inte heller ihåg när jag var vaken så länge, men med fint sällskap funkar tydligen det)

Lördag morgon bjöd på lite mulet och blåsigt väder men några av oss tog en morgonpromenad till havet innan frukost. Vilken lyx att få börja dagen vid havet! Eftersom vädret inte var toppen tog vi och hyrde en cykel-fyrhjulig och gav oss ut på äventyr. Att få gapskratta med sina vänner måste ändå vara det bästa någonsin!

Vädret förbättrades och vi drog till sanddynerna utanför Hotel Tylösand där vi satt, drack ett glas bubbel och lyssnade på Du och Jag, spanade in överförfriskade människor och skålade in sommaren. Vi drog oss sedan tillbaka till stugan, fyllde på med mat, fick på oss andra kläder och sedan gick vi tillbaka till hotellet för att gå på konsert. Både Movitz och Du och Jag spelade och det var ett riktigt bra gung både på musiken och publiken.

Givetvis kan jag inte vara i Halmstad utan att springa långs med havet så när vi idag vinkat av varandra mötte jag upp en Instagram bekant och sprang 14 km på Prins Bertils Stig. Så roligt att få träffas på riktigt och då han är från Halmstad fick jag små roliga anekdoter långs med vägen.

Nöjd och glad med helgen landar jag hemma, fulltankad med energi och med en perfekt smygstart på semestern!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s