Lev för fan!

Den här helgen har vart en berg och dalbana för mej känslomässigt.

Å ena sidan har jag haft en fantastisk helg och umgåtts med min familj och några av de bästa människor jag vet. Vi har skrattar, upplevt, kramats, pratat och ätit gott. Jag älskar mina vänner och ser dem som min familj. Att få tillbringa tid med dem gör mej alltid lycklig ända in i själen.

Å andra sidan har jag haft ont i hela mitt hjärta med tanke på Terese Alvén som för några dagar sedan fyllde 37 år och som igår valde att somna in för att slippa lida. Terese som var så full av liv, som inspirerat så många och som hade hela livet framför sej. En aggressiv cancer har dämpat en stjärna, men hennes stjärnstoff kommer alltid glittra. Jag och många fler gråter, känner och förstår inte.

Livet är så skört och vi är så fast i våra ekorrhjul att vi glömmer att leva ibland. Detta var ytterligare en påminnelse om att vi måste leva våra liv nu! Det finns inget sen. Lev till fullo! Älska med hela hjärtat. Känn med alla sinnen. Skratta så tårarna sprutar och låt inte vardagen döda nyfikenheten.

Jag blir mer och mer påmind om att njuta av mitt liv till max och att fokusera på det som är viktigt i livet. Att uppskatta de små sakerna i livet och inte ta någonting för givet. Jag är tacksam för allt jag har och jobbar på verkligen att leva här och nu. Sortera bort det som tar energi och är negativt och fylla livet med människor och upplevelser som fyller mitt inre med glitter.

Så lev för fan! Njut av att du lever! Att du har hälsan och att du för stunden inte behöva ta farväl.

Jag ska leva till max, jag ska springa för Terese och jag ska uppskatta livet! Jag ska leva till fullo och på de sättet hedra de som inte längre finns med oss!

4 reaktioner till “Lev för fan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s