Hofsnäs Bootcamp

Igår gick vårt första Bootcamp på magiskt vackra Hofsnäs av stapeln.

David, Madde och jag ( som utgör Team at Core) var prilligt nervösa och förväntansfulla över vad våra deltagare skulle tycka om vad vi hade kokat ihop!

20 fantastiska kvinnor kom! Fy fasen vilka guldklimpar. De bjöd på gott humör, grym kämparglöd, skrattade, krigade, lät mjölksyran spruta och gjorde allt de kunde precis hela tiden. Vem brydde sej om att solen inte strålade, att gräset var regnblött och att vinden rufsade om håret.

Funktionell styrkefys, rörlighet och core på ett annorlunda sätt, föreläsning, Silly Walk och avslutningen med allt möjligt bus. Vad vi än serverade dem matade de i sej övningarna, kämpade och slet och gjorde det med ett leende och ett ljuvlig humör. Återigen känner jag mej vansinnigt lycklig över att jag får jobba med detta! Energin som jag får av alla fantastiska kvinnor gör mej så glad in i själen och jag är alltid lika tacksam för dessa möten.

Håll i hatten, för här kommer en bildbomb från gårdagen!

2 reaktioner till “Hofsnäs Bootcamp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s