Äventyrssugen

Nu längtar jag efter november så jag håller på att bli knasig! Det är första gången i hela mitt liv jag räknar ner dagarna till den månaden. Varför undrar du kanske nu? Jag ska ju åka till Nepal och vandra i Himalaya med min älskade vän Sara!

Vi har nu bokat vår resa via Rosa Bussarna så nu är det på riktigt. Jag är ett steg närmare min stora dröm om att få vandra i Himalaya och att få se Mount Everest. Ända sen jag lyssnade på en föreläsning av Göran Kropp på 90 -talet drömt om att få åka till Nepal och få uppleva de mäktiga bergen. Så när Sara frågade om jag ville åka med henne svarade jag JA utan att ens tänka efter.

Under fem dagar kommer vi att vandra i bergen och kommer att se kända toppar som Annapurna och världens sjunde högsta berg Dhaulagiri. Och som om det inte vore nog, vi har bokat en helikoptertur för att flyga över Mount Everest! Två drömmar på samma gång liksom! Jag bubblar redan av förväntan! Jag älskar känslan. Det är lite som när man var liten och vaknade tidigt tidigt på julafton. Den känslan har jag redan nu!

Jag har lite saker på min inköpslista som jag måste komplettera då jag inte har allt. Förmodar att jag kommer behöva köpa en ordentlig sovsäck och har spanat in en från Haglöfs modell Ursus -9 och behöver kolla upp hur de vill att vi ska packa då vi kommer att ha bärhjälp. En rejäl dagsryggsäck har jag redan och köpte mej ett par sköna vandringskängor i vintras så jag ska hinna gå in dem. Som tur är tror jag att jag är rätt så kittad när det kommer till kläder eftersom jag ofta tränar utomhus så där tror jag att jag har det mesta. Och sen måste jag vaccinera mej!

Jag längtar så efter att få uppleva naturen, kulturen och äventyret. Och att få göra det med en av mina bästa vänner gör det hela lite mera magiskt. Vi två har alltid roligt och samarbetar alltid bra tillsammans. Älskar att jag redan lever på känslan av att jag ska få uppleva allt detta. Och TACK älskade Sara för att du har lika mycket vagabondblod i dej och aldrig tackar nej till ett fantastiskt äventyr.

Älskade Äventyrskompis
Längtar efter att få uppleva färger, dofter och former

3 reaktioner till “Äventyrssugen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s