Göteborgsvarvet Expo

Vilken helg det varit!

Har jobbat hela fredagen och lördagen på Göteborgsvarvets Expo tillsammans med YMR TrackClub, ett två år gammalt klädföretag från Borås som tillverkar galet snygga träningskläder med schysst hållbarhetstänk och riktigt cool retroinspirerad stil.

Älskar den här outfiten! Tightsen är så sköna.

Riktigt roligt att träffa så mycket härliga löpare som bubblade av förväntningar inför loppet. Det har blivit en hel del kramar, mycket snack om löpning och såklart hjälpt till att fräscha upp looken för många inför varvet eller kommande lopp.

Är du nyfiken på kläderna kan du klicka in HÄR.

Det var riktigt roligt att träffa en hel del av mina instagramvänner med. Det känns ju som om man känner varandra trots att man aldrig träffats.

Idag har fokus bara legat på att chilla och vara tillsammans med min sambo eftersom vi båda har haft en väldigt hektisk period och knappt hunnit ses. Vi har joggat på Hofsnäs och bara njutit av det fina vädret som beslutat sej för att göra ett besök igen.

Rundan idag var dock lite konstig, båda två kände att vi sprang ganska fort men när vi tittade på klockan så var vår känsla helt åt skogen. Visst är det konstigt när det blir så? Mycket bättre när det går åt det andra hållet! Men, vi var ute, solen sken och det gick att springa i shorts och linne!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s