Familjeträning

Idag har jag och lilleman varit och tränat tillsammans på Crossfit Ibex. Det är andra passet vi tränat tillsammans denna veckan och jag tycker det är så roligt att han vill träna med mej.

Jag älskar ju att träna och försöker uppmuntra barnen till rörelseglädje så mitt lilla hjärta slår glada volter när han själv efter dagens träning säger att han vill att vi ska köra varje lördag. Givetvis är träningen anpassad till honom och han får styra tempo och ansträngningsgrad. Men det innebär inte att det inte är ett tufft pass.

För några år sedan hade jag en diskussion med en mamma till ett barn i ett fotbollslag som jag körde en fysträning med. Hon var nästan lite arg på mej och tyckte att jag körde för hårt med barnen då de blev svettiga, röda om kinderna och trötta! I min värld blir barnen alldeles för lite svettiga, röda om kinderna och trötta i dagen samhälle! Men varma, trötta och rosenkindade barn åt folket säger jag!

Att se hur lilleman krigar på, kämpar, svettas och är så stolt över sej själv efter passet är värt allting! Till och med att ”träna” med en sur förkylning i kroppen som jag gjorde idag. ( Jag VET! Man ska inte, men jag hade lovat honom)

Idag hade jag planerat ett pass med medicinboll för oss men då hans så himla gärna ville köra det passet vi körde i torsdag så blev det ett tvådelat träningspass.

Dagens pass såg ut som följer

Tre rundor

10 lyft med bollen från marken till över huvudet

10 knäböj med bollen i famnen

10 lyft med bollen upp till axeln, som om det vore en sten

10 wallballs

Det följt av

21-15-9

Burpees

Kettlebell svingar

Kalorier rodd

Varma, trötta och nöjda firade vi passet med en glass och lite gott häng i soffan på gymmet.

4 reaktioner till “Familjeträning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s