Sjukstuga

Jag har legat hemma nu i flera dagar med rejäl hosta, feber och allmän skruttighetskänsla.

Börjar känna mej bättre men fortfarande inte bra. Och börjar känna mej som en fånge. Jag är en extremt dålig sjukpatient. Speciellt nu när det är otroligt vackert vårväder ute med solsken och blå himmel. Det enda jag längtar efter nu är en solig löprunda i vårsolen! Visst är det alltid så? Att man längtar efter det man inte kan få. Speciellt när man är sjuk och solen skiner.

Hur härligt är det inte med solen och vårkänslorna? Tog en liten promenad igår för att lufta hostan och det var ljuvligt! Varmt och skönt och jag kom på mej att spana efter tussilagos.

Jag är förberedd på en dump med snö till men just nu njuter jag av känslan att våren är på väg, trots att jag är ”fången” i huset! Tack och lov för Netflix säger jag bara.

3 reaktioner till “Sjukstuga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s