Feelgood träning

Åh, jag har just kommit in från en sån där härligt bubblig, babblig, mysig feelgood runda. 7 ljuvliga km med min kompis Emma. Det är det här som är grädden på moset med träningen! Att kunna gå ut, strunta i vad klockan säger och bara njuta av frisk luft, härligt sällskap och känslan av att benen trummar mot marken.

Utöver förträffligt sällskap så var den en till sak som gjorde mej helt prillig! Det var LJUST ute under hela vår runda! Vi stack ut strax efter 17 och det var helt ljust och när vi var klara hade det börjat mörkna men det var fortfarande ljust ute!

Den här rundan var precis vad jag behövde idag. Jag fyllde på mina glitter-reserver och lyckokontot.

2 reaktioner till “Feelgood träning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s