Sportlov

Sportlovsveckan har bara susat förbi trots att jag haft ganska lugnt. Jag har bara jobbat två dagar då jag valt att komprimera mina dagar eftersom många av mina kunder haft lite semester.

Det är både skönt och lite stressande, livet som egenföretagare är lite så. Jag försöker njuta av mina lugna perioder samtidigt som man vill ha fullt upp.

I fredags hade jag en riktigt härlig dag. Den riktig ME-day. Började dagen men en lunch med min fina vän Josefine som jag träffar allt för sällan. Sen satte jag mej i bilen och åkte till Göteborg där jag först gick på massage och bråkade med mina ben som känts tunga och trötta och sedan hade jag en mys-stund med PT Moa. Hade förvarnat henne att min kropp och jag inte var helt i balans och att jag ville ha en lugnare timme, vilket ledde till nya ”hemska” rörlighetsövningar och sen fastnade vi och pratade bort en bra stund.

Igår hjälpte jag Madeleine och David att flytta. Kånkade lite lådor och soffa, och skuttade i trapporna med den stora lilla damen. Det är ett himla meck med att flytta men de kommer få det så fint. Och jag tycker det är kul att de flyttar lite närmare.

På kvällen var det sedan dax att damma av mej och dra på människokläder och åka in till jobbet. Crossfit Ibex, där jag har min mottagning, firade fem år! Så himla trevligt att se alla härliga människor i boxen uppklädda och glada. Det var en riktigt trevlig kväll!

Idag provade jag att jogga lite runt på Hofsnäs och benen svarade helt ok. Ingen syra, inte jättetunga men inte heller jättepigga. Har haft lite problem med att kroppen inte svarat som den ska och har backat och vilat sedan i onsdag. Nu kommer jag försiktigt trappa upp igen utan att pressa för mycket. Låta kroppen bestämma takten, inte huvudet. Det har varit mycket runt omkring nu och detta är förmodligen ett svar på det.

Resten av denna gråmulna söndag kommer jag att bara mysa runt. Hoppas att du får en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s