Tillbaka till verkligheten

Nu har jag nästan varit ledig i två veckor över jul och nyår. Det var välbehövligt kände jag efter en intensiv höst för både mej och sambon med mycket jobb, tuff period hemma, en hel del krasslighet och där samtidigt balansera träning och vila.

Fast jag varit ledigt mycket och verkligen kunnat vila och sova mycket känner jag mej fortfarande seg och lite oinspirerad. Så det ska ändå bli lite skönt att komma igång med jobb och rutiner igen. Jag blir nästan lite seg av att vara ledig. Hur känner du?

Sambon har varit ganska krasslig mellan jul och nu, han hade en liten uppryckning runt nyår och sen så kom en rejäl förkylning igen med svullna ögon, hosta och feber. Jag hoppas verkligen att jag överlever hans baciller. Manliga förkylningar är ju visst inte att leka med.

Ser fram emot att börja jobba igen

Idag slänger jag även ut julen och välkomnar 2019 på allvar. Var på den fina Blomsterträdgården i Lockryd idag och köpte nya växter för att pigga upp mina fönster lite. Jag är vansinnigt förtjust i den affären. Kan strosa runt där hur långe som helst.

Jag är alltid nojig efter jul och sommarledighet. Det är något med att vara egenföretagare och inte alltid veta att man har jobb så det räcker. Fast jag gjort det här ett bra tag nu känner jag mej alltid stressad över att jag inte är fullbokad direkt efter ledigheterna. Det kommer dock hända mycket roligt under våren som är jobbrelaterat så det kommer bli en kul vår.

Utöver jobb har jag redan andra roliga saker inbokade 2019 och det jag just nu ser mest framemot dyker upp i november då jag ska göra en drömresa tillsammans med en av mina bästa vänner, Sara. Vi ska åka med Rosa Bussarna och vandra i Himalaya. Jag längtar så och ser verkligen, verkligen fram emot den upplevelsen. Det kommer bli en dröm som går i uppfyllelse. Det är ju ett bra tag fram tills dess men jag känner mej som ett barn på julafton när jag tänker på det.

Mot nya äventyr med Sara

Så nu välkomnar jag 2019 med öppna armar, ser fram emot nya äventyr, härliga dagar och mycket kärlek.

Men först… tuffa intervaller på löpbandet!

6 reaktioner till “Tillbaka till verkligheten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s