God Jul!

Vilken mysig dan före dan jag haft idag!

Den började inte supermysig med att trängas i mataffären på morgonen men sedan blev den snabbt bättre. Jag mötte upp Madde för en löprunda och blev lite full i skratt när jag såg att vi i stort sett var identiskt klädda. Hade jag inte i sista stund valt bort överdragsjackan hade det enda som skilt oss åt varit skorna och färgen på pannbandet.

Vi gav oss ut på en av Maddes rundor i stan och betade i behagligt tempo av 15 km. Jag var lite seg i kroppen och kände av att jag är lite sned men i övrigt var det en härlig runda i perfekt temperatur och som alltid med Madde, skönt snack. Det är verkligen kvalitetstid att springa och snacka.

Fram emot eftermiddagen hade jag och sambon bjudit in våra klaner på lite glöggmys för de som kände och hade tid. Jag tycker att det är så mysigt att bara få ta det lite lugnt så här i jultider och ta en paus från allt julstök. Och glöggmys behöver inte vara så himla ordnat. Glögg, pepparkakor, lite godis och lite frukt. Släng på lite julmusik och tänd en massa ljus och, Voilà!

Varmt, mysigt och många skratt med ett tjugotal klanmedlemmar som surplade glögg, mumsade pepparkakor och skalade clementiner.

Nu på kvällen har jag gjort mina julköttbullar med lingon och kryddpeppar. Vi kör lite knytkalas hos oss så alla har något ansvarsområde hos min klan så mamma inte behöver göra all mat på julen. Hur gör ni hos er?

Nu är det bara att mysa lite till hemma innan det är dags att sova och sedan fira jul på allra bästa sätt, en löptur och sen galet mycket mat med familjerna.

Så GOD JUL önskar jag dej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s