Netflix-maraton

Tja denna veckan har ju inte varit så spännande. Jag har varit hemma med feber, huvudvärk, halsont, ja you name it!

Som egenföretagare är det alltid stressande att bli sjuk, men jag har lovat mej själv att låta bli att stressa över det och bara låta kroppen få läka ut. Så jag har vilat, sovit, druckit te och ätit apelsin. Råkat kolla något avsnitt på Netflix och sovit lite till.

Idag känns det som att febern iallafall är borta och det är bara ett litet skav i halsen så jag håller tummarna för att jag ska kunna jobba imorgon och kanske till helgen ut och lufta pälsen lite. Jag var varit så skruttig att jag inte ens har saknat att springa eller träna utan bara legat som ett kolli i soffan. Men idag tror jag att det vänder!

Håll tummarna för mej!

Älskar min jumbo mugg

4 reaktioner till “Netflix-maraton

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s