Julkalender med Team at Core

Jag jobbar ju tillsammans med tre andra personer Madeleine, Maria och David och bildar Team at Core

Vi är ett härligt gäng med en passion för att få människor att träna och må bra.

Vi kommer under december köra en julkalender på vårt Instagram där vi vill peppa och inspirera. Vi kommer bjuda på några smarriga recept, bjuda på teknik tips och roliga övningar. Det kommer vara lite yoga och avslappning och missa inte de bra erbjudanden som kommer!

In och följ teamets Instagram bums!

Länk till Instagram

Maria är nyast i gänget och vi är så glada att hon är med oss då hon tillför en del vi verkligen känt att vi saknat, yoga. Och en del wow faktor! Hon är så snygg! Hennes Instagram hittar du här.

David står för gymmet. Han brinner för styrketräningen och OCR lopp. Dessutom är han sjukt rolig! Har en tendens att spåra ut med honom när vi jobbar ihop. Två barnungar liksom. Följ David på Instagram

Madeleine är den som är huvudansvarig för teamet. Sjukt nöjd att jag hittat henne att samarbeta med. Stark, kunnig, nördig i teknik som jag och hon brinner för löpning, som jag, och träning för att stärka kvinnor. Följer du inte henne på sociala medier rekommenderar jag det!

Länk till Madde

Och så lilla jag. Massageterapeuten, löpnörden och rörlighetsintresserad. Och jag ÄLSKAR effektiva styrkeövningar då jag vill få ut så mycket som möjligt på så lite tid när jag är på gymmet.

Klicka in på vårt Instagram, hämta inspiration och förhoppningsvis lockas till att få en aktiv julmånad.

En reaktion till “Julkalender med Team at Core

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s