November-utmaning

Jag har bestämt mej för att utmana mej själv, (och dej om du vill) i november månad.

November är den månad jag tycker minst om, då det oftast är mörkt, grått och regnigt. Det gör att jag tappar lite inspiration och ork och känner mej ofta väldigt trött.

Jag kommer att utmana mej själv till att vara utomhus MINST 20 minuter om dagen, oavsett väder. Optimalt är att kunna gå ut mitt på dagen, då det finns lite dagsljus, men jag vet att det inte kommer gå riktigt varje dag på grund av jobbet, så då får jag gå ut på kvällen och ta ett varv runt byn.

Under hösten tenderar vi till att spendera mindre tid utomhus och gärna kryper upp i soffan med en filt. Många fler än mej känner sej trötta och lite håglösa och tappar sugen att träna. Det är ju mycket mysigare i soffan.

Jag tror stenhårt på att vi mår bättre av att vistas utomhus! Naturen gör oss lugnare och lyckligare. Sänker stressnivån och ökar kreativiteten.

Jag ska även satsa på att inte ha musik i öronen eller läsa mail samtidigt som jag är ute utan träna på att öka min medvetna närvaro och uppskatta det jag ser och hör runt omkring mej.

Att jag sedan ”rensar rören” med lite frisk luft kan ju bara vara Win-Win!

Jag hoppas att november ska kännas lättare och att jag ska hålla mej friskare med daglig luft i pälsen. Jag äter dessutom D-vitamin hela hösten och vintern för att hålla mej piggelin.

20 minuter av din dag. Ute och få lite luft. Det finns bra kläder och vi smälter faktiskt inte av vatten, vi är inte gjorda av socker.

Vad säger du? Hänger du med?

Jag kommer använda mej av #novemberluften på Instagram där kan vi peppa varandra.

Lite färg piggar upp i höstrusket

Och går du ut på kvällen, glöm för Guds skull inte reflexerna!

3 reaktioner till “November-utmaning

  1. Jag har fördelen att jag är förskollärare o vi är ute varje dag oavsett väder på jobbet med barnen. Sedan springer jag helst utomhus.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s