Den bruna tanten

Oj vad dålig jag har varit på att skriva här.

Jag har bestämt mej för att göra ett nytt försök till att uppdatera bloggen lite då och då.

Vad har hänt sen sist?

Jo men… höften gör inte ont 24/7 längre och jag har försiktigt börjar gågga lite igen för att känna på det. Men FY vad jobbigt det är att börja igen! Träningen har väl flutit på rätt okej under tiden, med lite bakslag och jobbet rullar helt okej.

Vad med har hänt?

Jo! Jag och Blondinen har ju köpt hus! Äntligen var det vår tur att hitta något som vi kan skapa till vårt gemensamma hem. Jag är så himla lycklig och glad över detta och snart går flyttlasset! Den 15 maj får vi tillträde till vårt nya hus. Eller den bruna tanten som jag kallar det.

Här är hon! Den bruna tanten

Så den sista tiden har vi spenderat massor av tid här hemma för att tömma, röja och slänga saker! Jag är typ expert på tippen nu. Men det är skönt. Jag älskar att slänga och rensa saker. Det är något renande med att ”declutter”

Jag älskar också att då planera och drömma om hur det ska bli i bruna tanten. Att få fylla det med våra minnen, upplevelser och färger.

Vår första projekt är att renovera badrummet. Det är gammalt och är från 74 så det känns som att det inte kommer klara av att bli använt av oss. Och det har varit en spännande process att komma fram till ytskikt och färger då jag och Blondinen inte alltid har samma preferenser. Men vi har landat i något som vi båda känner oss nöjda med.

Så det kan vara så att det kommer lite uppdateringar om huset här framöver.

Hoppas du vill hänga med!

Och du.. en kul sak till ( iallafall för mej) är att jag har inte ont i höften! Och jag har börjat tassa lite försiktigt igen. Håll tummarna för mej?

Känslan efter en smärtfri runda

3 reaktioner till “Den bruna tanten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s