En kalashelg!

I dessa Corona-tider känner jag att det är viktigt att få fokusera på något annat än oro, toalettpappers-kaos och handsprit. Visst ska vi ta allt på allvar, men det måste finnas en balans. Vi kan inte sluta leva och ha en distans till allt. Att tvätta händer, inte hosta och nysa rakt ut och låta bli att slicka på andra människor är en självklarhet. Men så länge jag mår bra kommer jag att jobba, träna och umgås med de som jag tycker om.

I fredags tog jag och Moa en liten AW i Göteborg. Så trevligt att få sitta och dricka ett glas bubbel, snacka bort några timmar och äta god mat. Det märktes ganska tydligt att folk inte var ute på samma sätt som vanligt men det var ändå en del glada själar ute. Dessutom tycker jag ALLTID att det är roligt att få ta på mej andra kläder än träningskläder. Både Moa och jag konstaterade att så fort man klär på sej vanliga kläder och fixar lite med smink så känner man sej så piffig, och samtidigt när man jämför med andra tjejer som är så grymma med smink, så är man inte riktig så piffig som man tror.

Piffiga och glada

I går, lördags, fyllde min fina pappa 70 år och vi samlade familjen för att fira honom. I vår familj gillar vi att fira födelsedagar och jag passade givetvis på att få lov att använda en av mina klänningar. Varför inte liksom? Solen sken, kalas på schemat och klänning på! Lägg till champagne, snittar och god plockmat tillsammans med min familj. Det är ju en kalas-kväll bara det!

Så förtjust i denna klänningen!

Idag var det dessutom dax att fira lill-killen som i tisdags fyllde tvåsiffrigt. Hur blev han så stor? Vi byter ut champagnen mot läsk, kaffe och kakor och den nya delen av min familj, det blir verkligen knökfullt hos oss när vi samlas. Helt klart en anledning till att vi behöver ett nytt hus! Så vi får plats liksom!

Farmor har bakat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s