Ta hand om din skit!

Det finns vissa saker som verkligen triggar igång mej. En av de sakerna är när folk tar med sej grejer ut i skogen och lämnar det där! Jag kokar över av irritation! Orkar du släpa med dej ölburkar ut borde du rimligtvis orka få mej dej det hem! De är både lättare och går att komprimera. Hur svårt kan det vara liksom!

Vi är lyckligt lottade som bor i ett land med fantastisk natur och där vi ha möjligheten att röra oss fritt ute. Vi har relativt ren luft, rent vatten och möjlighet att plocka mat rätt ute i skogen. Det är rättigheter och möjligheter vi ska vara tacksamma över och värna om. Det är vår jäkla skyldighet att värna om det! Att skita ner i naturen av ren lathet är fasen inte okej någonstans!

Idag på vår lilla frisbeerunda ( i Svenljunga, så ja med betoning på lilla) plockad jag upp ölburkar, redbullburkar, en glasflaska, ett antal tomma cigarettpaket och diverse skräp. Det är helt sjukt! Några meter från frisbeebanan finns till och med en återvinningsstation! Alltså höjden av lathet och ignorans!

En liten del av min skräpskörd

Så summa summarum, orkar du bära med dej saker ut, se till att du tar med dej sakerna hem, eller till närmsta soptunna! Det är din jävla skyldighet att värna om vår natur och vårt klimat! Alla kan inte vara en Greta, men vi kan dra vårt lilla strå till stacken!

Så! Nu har jag morrat klart! Jag hatar skräp i naturen! ( och älgloppor)

Leave Nothing But Footprints!

3 reaktioner till “Ta hand om din skit!

  1. …. eller som jag ser på mina skogspromenader. Man plockar upp efter sin hund men slänger sen påsen i skogen. Då är det bättre att inte plocka upp. 😡

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s