MammaMage utbildning

Fantastiska Katarina Woxnerud instruerar

Två mycket intressanta och givande utbildningsdagar i Stockholm är slut.

Jag och min kollega Madeleine har utbildat hos MammaMage.se för att bli än bättre på att kunna främja och hjälpa kvinnors hälsa under och efter graviditet och att på ett säkert sätt kunna hjälpa dem tillbaka till ett aktivt liv.

Utbildningen var väldigt inspirerande och jag har fått mej väldigt mycket samtidigt som det känns skönt att det tankesätt jag har är sunt och fungerar. Att sedan vår lärare Katarina Woxnerud är otroligt kunnig, galet inspirerande och en fantastisk pedagog gör att jag lämnar utbildningen med bara guldstjärnor att dela ut.

Utbildningen har både innehållit praktik och teori och vi har pratat om anatomi, vad som händer i kroppen under och efter graviditet. Hur man på bästa sätt ska bygga upp funktionen i kroppen efteråt, hormoner, nördat in på muskelfibrer och rektus diastas.

Vi har tittat på träning allt ifrån att hitta tillbaka till att aktivera bäckenbottenmuskulaturen till hur man successivt bygger upp kroppen igen för att kunna återgå till tyngre träning och kunna återgå till tex löpning och styrketräning.

Återigen fascineras jag över hur fantastisk kvinnokroppen är och hur stark och uthållig den ändå är.

Jag kommer behöva träna på fantastiska mammor för att kunna få min certifiering och kommer erbjuda tider efter sommaren till ett bra pris. Så nyblivna mammor eller mammor med problem efter graviditet är varmt välkomna att boka!

En reaktion till “MammaMage utbildning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s