Elefanter och havet

Vissa helger är så där lite extra mysiga och glittriga. Denna helgen var just en sådan.

Lördagen började med ett träningspass med Madeleine i teamet. Jag mötte henne på ett gym i Svenljunga och hade fått instruktioner om klura ut ett grisigt pass. Efter lite fundering så bestämde vi oss för att köra team på Filthy Fifty. Jag kände att det passade mej ganska bra då jag fortfarande har lite problem med pulsen efter min sega förkylning. Är du sugen på att se hur passet ser ut klickar du bara dej in på vårt gemensamma Instagram Team at Core

Efter det var det bara till att susa hem, duscha, packa, äta och bli upplockad av min syster och hennes sambo för att åka till Halmstad där vi hade bokat in oss på Grand Hotel och som kvällsaktivitet gå på stand-up. Vi brukar ha det som julklapp till varandra jag och min syster med respektive, att vi hittar på en aktivitet så vi får tid att umgås och skratta lite.

I går var det David Batra och hans show En elefant i rummet som vi såg. 90 minuter med många gapskratt från min sida. Visst är det så att man alltid skrattar mest åt saker man känner igen? Har du möjlighet att se den, rekommenderar jag den verkligen. Han är proffsig och fantastiskt rolig.

Då vi inte är några direkt nattsuddare så tog vi ett glas på hotellet efter showen och sen stupade vi i säng.

Efter en mumsig frukost ( visst är hotellfrukost ALLTID godare än hemma?) så sa vi hejdå till syrran och karln. Jag och min blondin gick upp på rummet och slappade lite innan vi svirade om till löparkläder. Det går ju inte att åka till havet utan att springa lite?

Prins Bertil Stig är ren magi att få springa. Fantastisk utsikt, salta vindar, lukten av hav och idag hade vi tur med vädret. Strålande solsken! Kan det bli mycket bättre? Eftersom vi båda varit sjuka då tog vi det lugnt och fint och verkligen njöt av utsikten! Det blev några foto och utsiktsstopp! Man måste verkligen inte alltid prestera på sin runda. Ibland behöver man bara njuta av livet och sällskapet.

Efteråt åkte vi till en liten mataffär, köpte glass och en lätt lunch och åker till Tylösand och satte oss på klipporna och åt lunch. Det är bannemej ren och skär lycka! Havet, kärleken, sol och glass!

Jag hoppas du har njutit av din helg och att du är laddad för en ny vecka!

En reaktion till “Elefanter och havet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s