Running Halmstad – Anmälan är öppen!

Nu öppnar vi anmälan till vårens härliga löparevent!

Två härligt fullspäckade dagar med massor av inspiration, löpteknik, styrka för löpare, inspirerande föreläsningar, ett långpass längs med havet som du sent ska glömma och mycket mer. Detta är helgen för dej som vill få ytterligare inspiration till löpningen och få lite extra träningsglädje.

Tylebäck, Halmstad 4-5 maj 2019

Kostnad, 2395 kr, inkl alla måltider, plats i dubbelrum, alla träningspass och föreläsningar. Samtliga deltagare får även en löpar t-shirt samt en fin goodiebag från Röhnisch, värde 349 kr. Priset gäller vid bokning innan den 1 mars, därefter kostar det 2495 kr.

Program

LÖRDAG

9.00 Välkomna! Incheckning och genomgång av helgen
9.30 Löpteknik, hur vad och varför? Det finns massor av knep för att göra löpningen både lättare och roligare, samt minska dina risker att skada dig. Här går vi igenom hållning, höftens position, vi pratar steglängd, fotisättning, armföring osv och lägger stort fokus på att du som deltagare får träna praktiskt. Vi ger individuell feedback för förbättringar!
10.30 Mellanmål
11.00 Coreträning för löpare, ett pass med fokus på stabiliserande övningar specifika för just löparens rörelsemönster
12.00 Lunch
13.30 Föreläsning kost för prestation, hur kan vi använda kosten som ett hjälpmedel för att orka springa längre eller snabbare och få en bättre återhämtning?
15.00 Långpass, Prins Bertils stig, 10-20 km där var och en kan vända när det känns lagom och vi springer i ett lugnt tempo och njuter av den magiska omgivningen!
18.00 Middag

SÖNDAG

8.00 Morgonjogg, 5-7 km i lugnt tempo för att väcka kroppen och skaka loss lite efter gårdagens långpass
9.00 Frukostbuffé
10.00 Styrka och rörlighet för löpare, praktiskt pass med massor av användbara övningar just för dig som springer.
11.30 Skadeförebyggande träning workshop, Samantha som arbetar som massör berättar vilka de vanligaste löparskadorna är och hur du kan göra för att förebygga dem. Här blandar vi teori och praktik.
12.30 Lunch
14.00 Intervallpass, pulsträning där vi övar på att hitta olika pulsnivåer och lära känna vår kropp maximalt utan att pressa oss över gränsen.
15.00 Avslutning
Varmt välkomna!

Anmälan sker via denna länk

Bekräftelse på att du fått en plats skickas ut under måndagen. Om helgen skulle bli fullbokad så meddelas du detta och eventuell inbetald summa återbetalas direkt. Du kan välja att betala med swish eller faktura. Anmälan är bindande. 

Varmt välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s