Tre bra saker på S

Snö, skidor och spring, några av mina favoritgrejor på S.

Igår var jag i Ulricehamn och tittade på World Cupen i skidor. Det var härligt, kallt och en riktigt folkfest. Otroligt roligt att få se stjärnorna på riktigt och på nära håll. Det går verkligen undan för dem på skidorna och Sveriges damer är verkligen på G. Att få se stjärnor som Kalla, Ebba och de norska damerna är en ynnest.

Evenemanget är välordnat och massor av folk längs med spåret. Det måste vara roligt för åkarna att ha så mycket stöd längs med loppet. Det går som en ljudmatta av hejarop runt Ulricehamn.

Ebba Andersson tog en tredjeplats

Idag valde jag att vara hemma och ta det lugnt och pyssla lite. Stack även ut på en löprunda idag. Såg så mycket framemot att få snöspringa idag men oj vad motigt det var idag!

Sprang min 12km runda och den går mycket i skogen. Där fick jag pulsa i 10-15 cm snö med is under. Det gick med andra ord inte speciellt snabbt och det var rejält bakhalt på sina håll. Dessutom krånglade magen för mej idag och det är ju inte så himla spännande. Verkligen inte när det är minusgrader och blåser. Men det var bara att dra ner på tempot, gå emellanåt och sedan försöka pulsa vidare igen.

Jag hade dock tur att snöfallet la sej en del när jag var ute och tilltog igen ordentligt när jag nästan var hemma.

Hur motigt det än var idag så är jag sådär barnsligt nöjd med min runda idag. Jag älskar verkligen snön. Och att komma in med rosiga kinder, snöflingor i fransarna och med trötta ben är ändå härligt! Att det gick megasakta, var tungt och motigt spolas bort i duschen!

3 reaktioner till “Tre bra saker på S

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s