När drömmen slår in! Våra event är nästan fullbokade.

Hörni, jag grinar nästan av lycka! I söndags släppte vi platserna till Mom on Retreat och platserna är typ slut! Vi har bar tre platser kvar! En helg för kvinnor, mammor, fullspäckad av bålstyrka, bäckenbotten, hemmaträning, konditionsträning, bubbel, spa och mycket mer. Allt för att hylla alla fantastiska kvinnor.

Vi har jobbat så hårt, Madeleine och jag för att kunna jobba med vår dröm och kunna nå ut och nu händer det! Vi är så tacksamma över att få dela vår tid med alla inspirerande kvinnor och hjälpa till med att bygga och stärka våra kroppar inifrån och ut.

Vill du norpa åt dej en av de sista platserna anmäler du dej HÄR.

Dessutom släppte vi innan sommaren platser till Isaberg Powerweekend ( 14-15 september )och de platserna tog slut i ett nafs! Men nu har vi lyckats få tag i en stuga till och om du skyndar dej att anmäla dej så kan du få vara med på världens äventyr! Vi har verkligen gått i taket när det kommer till denna helgen och bjuder på traillöpning, hinderbana, höghöjdsbana, workshops och massa annat kul!

Vi har tre platser kvar i den sista stugan med så släng in din anmälan senast imorgon (14/8) för att hänga med!

Anmälan och mer info hittar du Här

Det verkligen BUBBLAR av lycka i mej och jag ser så mycket fram emot att träffa alla i höst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s