Söndags Lyx

Ibland behöver man bara få hänga med en vän, köra ett snabbt pass på gymmet,dra på söndagsklänningen och äta en lyxig brunch! Och det var EXAKT vad jag gjorde idag.

Jag började dagen med att plocka upp Camilla och drog till gymmet för att få till ett pass. Lite snopna upptäckte vi att de inte hade öppnat än (10:30) utan vi skulle få vänta en halvtimme. Inga problem tänkte vi, vi kör en promenad som uppvärmning och sen var det bara att studsa in på gymmet. Då vi tränar lite olika gick Camilla upp i gymmet och jag lånade Friskis gymbox och körde mitt pass som idag bestod av

Marklyft 3 * 5 reps med ökande vikt

Sedan 3 rundor av

  • Raka marklyft 8st
  • Stående stångrodd 8st
  • Breda Pullups 8st
  • Goodmornings med skivstång

Efter passet svirade vi om, dagen till ära, till söndagsklänning och kammade håret. Det måste varit en stor förändring för vi fick en glad kommentar från en kvinna i omklädningsrummet att vi hade blivit så fina.

Sen hoppade vi in i bilen och styrde kosan mot Lilla Spinneriet i Lindome för att äta brunch. Har du inte redan varit där rekommenderar jag det verkligen. Så fint upplagd mat och mysig miljö.

Vi åt tills det inte fanns någon plats kvar i magen och hjärtat slog dubbelslag av matkoma. Kika på bilderna nedan så förstår du nog vad jag menar!

Dessutom finns det en massa mysiga butiker att smyga runt i efter brunchen för att smälta maten. Perfekt innan det är dax att åka hem igen.

Nu ska jag bara njuta av resten av söndagen och ladda för en ny härlig arbetsvecka.

4 svar till ”Söndags Lyx”

  1. Sirpa profilbild
    Sirpa

    Så trevligt det ser ut och du skriver bra!

    Gilla

    1. samanthalouisefernandez profilbild

      Det är värt ett besök!!! Och tack 😊

      Gilla

  2. Tuula Fernandez profilbild
    Tuula Fernandez

    Vilken härlig söndag! 😘

    Gilla

Lämna en kommentar

Jag är Samantha

Välkommen till Sam I Am, det här är mitt hörn av livet där jag delar med mig av mina tankar främst om hälsa och livsglädje.

Jag hoppas att du vill vara med och sprida glädje och värme. Välkommen till mig!

Let’s connect