Mom On Retreat 27-28 april 2019

Mom On Retreat 27-28 april 2019

Nu är det dags igen! Team at Core bjuder in alla härliga morsor på lyx och träning.

I oktober hade Team at Core sitt första event som riktar sej till mammor. En träning- och inspirationshelg för alla fantastiska mammor med fokus på kvinnokroppen. Massor av matnyttig information om vad som händer med kroppen före, efter och under en graviditet. Med detta sagt så är ALLA mammor välkomna, oavsett graviditet eller inte och oavsett om du har stora eller små kottar. Intresset för förra eventet var stort och vi hade en fantastisk helg med massor av skratt, svett och lite tårar.

Jag och Madeleine hade klurat och filurat på hur vi bäst skulle kunna inspirera och utbilda runt core, som är så viktigt för alla. Vi pratade knip, bäckenbotten problematik, smärta och självkänsla och allt annat som är specifikt kvinnor. Det var verkligen en helg som vi minns med värme och ödmjukhet. Vi var så glada att intresset var så stort och att något vi brinner så starkt för verkligen blev uppskattat.

Den 27-28 april 2019 har Madeleine och jag åter den stora glädjen att få bjuda in till två dagar på superfina Stenungsbadens Yachtclub. Ett kanonhotell som ligger precis vid vattnet och har fantastisk natur runt hörnet, fina lokaler, ett toppen spa och riktigt god mat. Du vill inte missa denna helgen!

PROGRAM

Lördag

9:00 Välkomna

9:30 Corepass 1, grundläggande bålkontroll, bålens funktion och korrekt aktivering. Vi går igenom hur bålens olika muskler fungerar och hur du tränar dem säkert och effektivt.

10:30 Mellanmål

11:00 Styrkepass, effektiv hemmaträning för hela kroppen. Massor av övningstips och inspiration!

12:00 Lunchbuffe

13:00 Föreläsning, kvinnlig smärtproblematik och kvinnlig självkänsla. Här pratar vi om hur du kan stärka kroppen för att motverkar ryggproblematik, instabilitet i höft och bål och smärta i axlar och nacke. Men vi pratar även om kvinnors ökande stress, utmattningar och psykisk ohälsa. Vad beror det på och hur kan vi förebygga det?

14:30 FLOW, ett avkopplande pass med fokus på rörlighet, stretch mindfulness och andning

15:30 Mellanmål + Spatid. Vi rekommenderar ett dopp idet blå om du törs!?

19:00 Fördrink

19:30 2-rätters middag

SÖNDAG

8:00 Powerwalk/morgonjogg, två grupper där du själv väljer intensitet. Ca 5 km

9:00 Frukostbuffe

10:00 Corepass 2, fortsatt bålaktivering, tuffare övningar och individuellt anpassade övningsval.

11:15 Konditionspass utan hopp, ett inspirerande pass med pulsträning som är skonsam för knän, bål och bäckenbotten.

12:15 Lunchbuffe

13:30 2&2, ett pass fyllt av glädje, skratt och svett, men också inspiration för träning med vänner, partner eller kanske barnen? Här står samarbete i fokus.

14:30 Avslutning

ANMÄLAN

Platserna släpps den 25 november kl 9:00 och du bokar dej via denna länken . Först till kvarn gäller och det är begränsat antal platser. Anmälan är bindande men du kan sälja din plats vid förhinder.

Kostnad: 3195 kr vid bokning innan 31 december 2018, därefter 3350 kr.  Betalning sker med swish inom 10 dagar från anmälan eller mot faktura inom 30 dagar efter anmälan. ( faktura avgift på 29 kr tillkommer).                                        Enkelrumstillägg 550 kr

I anmälningsavgifter ingår boende i dubbelrum, alla träningspassen, föreläsning, alla måltider samt tillgång till SPAet lördag eftermiddag. Ni har även tillgång till hotellets gym hela helgen. Dessutom får alla deltagarna en fin goodiebag med produkter från våra samarbetspartner, Röhnisch mfl.

Varmt välkomna!

 

2 svar till ”Mom On Retreat 27-28 april 2019”

  1. Sirpa Sternad profilbild
    Sirpa Sternad

    Bra program!

    Gilla

Lämna en kommentar

Jag är Samantha

Välkommen till Sam I Am, det här är mitt hörn av livet där jag delar med mig av mina tankar främst om hälsa och livsglädje.

Jag hoppas att du vill vara med och sprida glädje och värme. Välkommen till mig!

Let’s connect